Szőnyegi Edit

Oktatott modul(ok):

Beszállító management

Szakmai pályafutás:

  • 2002 Veszprémi Egyetem – Okleveles Környezetmérnök
  • 2006 Pannon Egyetem – Minőségirányítási szakmérnök
  • 2002 Continental Automotive Hungary Kft. – Vállalati auditor
  • 2008 Continental Automotive Hungary Kft. – Minőségirányítási rendszerfejlesztés/ ESD koordinátor
  • 2010 Continental Automotive Hungary Kft. – Szenior minőségbiztosítási mérnök
  • 2012 Continental Automotive Hungary Kft. – Beszállítói minőségbiztosítási csoportvezető

Bemutatkozás:

A Pannon Egyetemen (korábbi nevén Veszprémi Egyetem) – Okleveles Környezetmérnökként végeztem 2002-ben, majd Minőségügyi szakmérnök végzettséget szereztem 2006-ban, szintén a Pannon Egyetemen.
2002-től a Continental Automotive Hungary Kft-nél kezdtem szakmai pályafutásomat, vállalati auditorként. Ebben a munkakörben fő feladatom a vállalati rendszer és folyamat auditok megszervezése és a belső vállalati auditor csoporttal közösen történő végrehajtása volt.
Következő állomásként a Vállalati rendszerfejlesztési csoporthoz csatlakoztam, elsődleges feladatom az elektrosztatikus kisülés elleni védelem - azaz az ESD koordináció volt. Ezt követte a vevői minőségirányítási csoportban végzett munkám, ahol a késztermékeink kapcsán felmerült minőségi reklamációk kezelése, gyáron belüli quality projektekben való részvétel, majd szenior mérnökként a quality mérnökök szakmai támogatása volt a fő feladatom.
2012 óta a beszállító oldalon dolgozom, mint beszállítói minőségbiztosítási csoportvezető. 6 SQM mérnökkel és 2 SQM technikussal felelünk a gyárunkba beérkező termelési alapanyagok minőségének biztosításáért, szükség esetén reklamációk indításáért és kezeléséért. Kihívó, felelősségteljes napi feladataink mellett a folyamatos beszállítói minőség fejlesztés is megemlítendő. Ezt a folyamatot saját elképzelésünk alapján kidolgozott értékelési és követő rendszer alapján menedzseljük, elsődlegesen a fejlesztésre és a megelőzésre, a folyamatok jobbítására koncentrálva.